Lectica Invataksi

Lectica Invataksi muutostyön ansiosta saat käyttöösi vaivattoman ja toimivan työvälineen, joka pitää kaluston liikenteessä aamusta iltaan. Ford Transit malliston uudistus on tuonut vaihtoehtoja Invataksi aihioon. Uudet vaihtoehdot ovat Ford Custom H2 sekä Uusi Transit L3 H2 (joka vastaa edellistä puolikorkeaa L-mallia)

 

Ford Custom H2

Lectica Invataksi Custom

Ford Custom H2 on tehdaskorotettu versio, joka tuo työskentelyyn tilaa. Korotuksen ansiosta Custom H2 sisäkorkeus on 175cm, joka mahdollistaa invataksin kriteerin täyttymisen. Erityisenä etuna saadaan myös korotetut takaovet tehtaalta, jolloin kustannus pysyy maltillisena.

 

Ford Transit 2015

Lectica Invataksi Transit

Lectica invataksi täyttää asiakkaan tarpeet tilavuutensa, viihtyisyytensä ja ennen kaikkea laatunsa suhteen. Henkilöautomainen ajettavuus sekä toimivat istuinratkaisut takaavat työolosuhteet, joita ei ennen ole nähty.

Lectica invataksit ovat täysin autoverovapaita (Invataksi – Trafi.fi) ja mahdollistavat monipuolisen kuljettamisen. Lectica-istuinjärjetysten ansiosta saadaan vaivattomasti tila kahdelle pyörätuolille sekä soveltuvuus paarikuljetukseen. Ensiluokkaiset tilat ja markkinoiden helppokäyttöisimmät istuimet tekevät työnteosta enstistä mielekkäämpää. Tutustu istuimiimme tästä!

Molemmista aihiosta on mahdollista saada pakettiauto versio (Van) tai puoliksi tehdasvarusteinen (Kombi), joihin Lecticalta löytyy juuri sopivat muutostyöt.

 


 

Kysy lisää:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Asiani koskee:

Olen:

YksityishenkilöYritysasiakasTaksiautoilijaAutokauppias

Kuulin Lecticasta

Viesti