Lectica -istuimet – 100% omaa tuotantoa

Lectica -istuimet ovat täysin kotimaiset, itse suunnitellut ja toteutetut istuimet. Syrjään siirtyvä tekniikka on asiakkaiden toteamana markkinoiden helppokäyttöisin ja näppärin.

Markkinoiden kevyimmät ja siroimmat.

Ymmärrämme taksi asiakkaidemme tarpeen istuimien suhteen. Työnteko on mielekästä nykyaikaisilla istuimillamme eikä selkä tule kipeäksi niitä säädellessä. Lectica istuimet ovat kiinteät, sillä se takaa kestävyyden ja toimivuuden vuosienkin käytön jälkeen.

Tilava Ford aihio ja Lectica -istuimien syrjään siirtyvä tekniikka mahdollistavat markkinoiden tilavimman pyörätuolipaikan. Lisäksi niiden tuoma tila auttaa autoilijaa kiinnittämään pyörätuolin vaivattomammin sekä tekee matkustamisesta huomattavasti mukavampaa. Tampereen mukulakivet suorittavat tärinätestit Lectican istuimille. Pikalukitteisia istuimia on myös saatavilla.

Lectica istuin | Syrjään siirtyvä

Lectica koululaisistuin | Syrjään siirtyvä

 Taattua Lectica -laatua

Lectica -tuotemerkin alla valmistamme Ford Transit sekä Ford Tourneo -pohjalle moninaisia sisustus- ja muutosratkaisuja -mm. korkealaatuisia ja helppokäyttöisiä invatakseja, pienoisbusseja, kevyt kuorma-autoja ja matkailuautoja.

Kysy lisää:

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Asiani koskee:

Olen:

YksityishenkilöYritysasiakasTaksiautoilijaAutokauppias

Kuulin Lecticasta

Viesti