Pimp Your Paku tuo mahdollisuuden tuunata pakettiautosi juuri sellaiseksi kuin itse haluat! Mahdollisuuksia löytyy niin auton ulko- kuin sisäpuolelle. Oli kyse oikeasta tarpeesta helpottaa tavaran sitomista tavaratilassa tai pienestä ilosta jokapäiväiseen arkeen istuimien uudelleen verhoilulla, niin meiltä löytyy ratkaisu!

Sivultamme löydät mahdollisuuksia Pakusi (kansankielellä pakettiautosi) tuunaamiseen ja voit ottaa näppärästi meihin suoraan yhteyttä tai kysyä lisätietoja. Tutustu siis rauhassa valikoimaan ja kysy ihmeessä lisää!

 

Lectican kanssa on ollut mukava tehdä yhteistyötä. Muotoon leikattu kumimatto oli helppo käydä nappaamassa Lectica -hallilta ja levittää Customin lattialle. Nyt tavarat pysyvät hyvin kiinni lattiassa.

 4Catering, Mikko Törrö, TJ

 

Muotoon leikattu kumimatto sopii Transitin tavaratilaan kuin nenäpäähän. Tuote oli juuri sitä mitä haettiin ja toimitus oli nopea. Hinta/laatusuhde on kohdallaan!

Piazzafood, Tom Purontaus

Pimp Your Paku mahdollisuudet

 

Ohjaamon istuimet on mahdollista verhoilla oman mieltymysten mukaisesti Lectican tyyliin. Värivaihtoehtoja on monia ja tyylilajeja löytyy kaikille. Yrityksen pitkän historian johdosta on mahdollisuus myös aitoon retro tyyliseen istuin verhoiluun.

Pimp My Paku Istuimet

Pakettiauton tavaratilaa voidaan rakentaa palvelemaan juuri sinun ja yrityksesi tarpeita.

Auton oma lattia on usein liukas joten kumimatolla saat tavarat pysymään paikallaan.

Pimp My Paku Kumimatto

Säästy puskureiden korjaamiselta ja saa samalla uutta ilmettä! Valorautojen ja kylkiputkien avulla pienet kolhut ei näy eikä tunnu missään. Rauta auton keulalla tuo uskottavuutta ja helpottaa pimeässä ajamista. Lue lisää!

Lectica Matkailu valoraudat

Katso myös tarjoustuotteet Lectica Outletista!

Lectica varastossa
 

 Yhteydenotto

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Paikkakunta (pakollinen)

Kuulin Lecticasta

Haluan:
TarjouksenLisätietoja

 

Seuraavien tuotteiden osalta
Lectica -istuinverhoiluTavaratila KumimattoValoraudat & kylkiputketJokin muu (kirjoita lisätietoihin)

Auton merkki / malli

Vuosimalli

Lisätietoja